Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Miért az eneloop?

Japán minőség, Japánban gyártva, elérhető áron!

Egy olyan hosszú életű, előre feltöltött akkumulátor, amit akár 2100 szor újratölthetsz.

Ezzel sok energiát és pénzt takarítasz meg.

Egyszerűen a világ legjobb újratölthető akkuja, sok egyedi képességgel.

A hagyományos száraz elemek teljesítménye és kényelme egy olyan, újratölthető nikkel-fémhidrid technológiával, amely költséghatékonyságával a legjobb választás Neked és a környezetednek.

A Panasonic Eneloop még tartósabb teljesítményt nyújt, mint a száraz elem, és emellett akár 2100 alkalommal is újra felhasználható.

Minden újratöltés alkalmával nemcsak az új száraz elem költségét takarítod meg, hanem csökkented a kidobott hulladékokat és aktívan segítesz egy fenntarthatóbb jövő létrehozásában.

Az eneloop jóval tartósabb egy hagyományos tölthető akkumulátornál.

 

Sok eszköz alacsony töltöttséget jelez vissza vagy lekapcsol, ha a feszültség 1,1 Volt alá esik. A hagyományos Ni-MH akkumulátorok teljesítménye nagyon hamar ez alá a szint alá csökken, míg az Eneloop akkuk hosszú ideig tartják ezt a szintet. Ezért készíthetsz több fotót egy Enelooppal, mint egy 2700 mAh teljesítményű hagyományos akkumulátorral. Jóval többet…

Az eneloop 6 fő előnye

  • alacsony önkisülés. 10 év tárolás után is az eredeti töltés 70% rendelkezésre áll

  • Minden alkalommal, amikor újratöltöd, megtakarítod a csereakkumulátorok költségét és csökkented a hulladék mennyiségét egyidejűleg.

  • A stabil feszültség a szélsőséges időjárási körülmények között még hosszabb élettartamot biztosít, mint a hagyományos szárazelemek.

  • Magas feszültséget tart fenn -20 °C- nál hosszabb hőmérsékleten, mint a szárazcellák (kiváló sízéshez vagy túrázáshoz). A teljesítmény 40 ° C feletti tárolás esetén is stabil. A hideg többé nem akadály…

  • Az eneloop akkumulátorok első, gyári feltöltéséhez a nap energiáját használják, ezáltal is a fenntarthatóságot elősegítve. (még kisebb ökológiai lábnyom)

  • azonnal felhasználható vásárlás után. A gyárban előre feltöltik, hogy kibontás után már csak használni kelljen.

 

Webáruház készítés